JUNE, 29, 2014.

Denna morgon startades med en kick-ass brunch med massa frukt, scones, ägg osv! Det satt fint efter morgonens promenad med vovven och mina grabbar. Idag har jag verkligen varit så sjukt trött, mina ögon har varit svullna hela dagen och huvudet har värkt som tusan. Förstår egentligen inte varför men antar att det blir bättre med lite mer sömn bara. 
Senare på eftermiddagen följde jag med grabbarna till en liten damm där dom fiskade och jag kollade på alla sköldpaddor, så häftigt! 
Sam och hans kompis Cooper fick idén att göra ett lemonade stand utanför huset. Världens sötaste killar och mitt hjärta smälte när jag såg deras skyltar. Hela 11 dollar samlade dom ihop! 
Jag måste bara visa er! Haha. Killarna är så roliga, dom knackar inte på min dörr om dom vill något utan dom skickar in lappar under dörren och väntar på att jag ska se lappen och sen öppna dörren. Jag vill inte ens tänka på hur mycket jag kommer sakna dessa grabbar när jag åker härifrån. Men jag blir kvar i några veckor till så jag behöver inte tänka på det än! ♥ Nu ska jag sova så jag inte är lika trött imorgon, godnatt till er!
LADREAM | | En kommentar |
Upp